THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR TüP BEBEK KAç KEZ DENENEBILIR?

The Single Best Strategy To Use For Tüp bebek kaç kez denenebilir?

The Single Best Strategy To Use For Tüp bebek kaç kez denenebilir?

Blog Article

Eğer yerleştirme işleminden sonra geride iyi kalitede embriyo veya embriyolar kalmış ise, anne-baba adayının onayı alınarak bu embriyolar ileride kullanılmak üzere dondurulup saklanır.

Gebelik oluşabilmesi advertisementına yapılan bu uygulamaların başarı oranlarında farklılık bulunmaktadır. Bu farklılığın en önemli nedeni, aşılama yönteminde yumurta ve spermin birleşmesi ve döllenmenin doğal sürecine bırakılmasıdır.

Aşılama ve Tüp bebek tedavisi hakkında daha ayrıntılı bilgi için ilgili sayfalarımı inceleyebilirsiniz.

Yumurta hücresinin döllenme için yeterli olgunluğa ulaştığından emin olduktan sonra çatlatma iğnesi uygulanır ve yaklaşık 36 saat sonra laboratuvar ortamında seçilmiş olan kaliteli sperm hücreleri rahim içerisine transfer edilir. Bu uygulama sonucunda gerçekleşen gebelik oranı %15 civarındadır.

Aşılama işlemi ağrılı bir işlem değildir. Typical jinekolojik muayene pozisyonunda yapılır. Aşılamada kullanılan kateter çok ince olduğu için hasta ağrı, acı duymaz.

Ancak hastalar tedaviye başlamakta genellikle zorlanırlar ve kendilerinde bir sorun olması konusunda kaygı duyarlar. Bu nedenle çoğu hasta tedavi ve tetkik öncesinde yumurta takibi yaptırıp ilişki takvimi almak ister. Bu noktada biz hekimler hastalarımıza doğru bilgilendirmeyi yaparız ancak hastamızın talebine dikkat etmeye de özen gösteririz.

Tüm tedavinin PCOS en zor kısmı embriyo transferi sonrası beklenilen bu süredir. Testi sabırsız davranarak erken yaptırmak kafa karıştırıcı olabileceği için önerilmemektedir.

Yumurta toplama işleminde vajinal ultrason eşliğinde yumurtalık içine iğne ile girilerek yumurta içeren ve folikül advertı verilen içi sıvı dolu yapılar boşaltılır.

Tedavinin ilk advertisementımında aşılama yönteminde olduğu gibi yumurtalıkların gelişimini uyarmaya yönelik çeşitli tedaviler uygulanır.

Yumurta geliştirme aşamasında neler yapılır? two. Yumurta geliştirme aşamasında neler yapılır?

Çok sayıda çift için tüp bebek aşamaları arasında en heyecan verici olanlardan biri de yumurtaların toplanmasıdır. Kısaca OPU olarak adlandırılan bu işlem çatlatma iğnesinin yapılmasının üzerinden 36 saat geçtikten sonra yapılıyor.

İletişim sayfasında yer alan iletişim bilgilerimizi veya whatsapp hattımızı kullanarak randevu için bilgi alabilirsiniz.

Uygulanan hormon tedavileri ile birden fazla yumurta hücresi olgunlaştırılarak gebelik şansı artırılabilir. Bununla birlikte iğne ile gerçekleştirilen uyarılar sonucunda daha fazla sayıda olgunlaşmış yumurta elde edilir ve haplara oranla gebelik şansı daha fazla arttırılır.

Tüp bebek tedavisinin uygulanabilmesi için öncelikle bireylere çeşitli testler yapılmaktadır. Polycystic Ovary Syndrome Anne ve baba adaylarının üreme hücrelerinde kalıtsal olarak tüp bebek tedavisinin başarı şansını sıfileıra indirecek bir etken tespit edilemez ise bu olumlu karşılanır ve tedavi süreci başlatılabilir.

Dolayısıyla istisnasız tüm çiftlerin bu tedavinin aşamaları hakkında detaylı bilgi sahibi olması gerekiyor. Elbette bu aşamaları sizlere tek tek aktaracağız ancak öncesinde çiftlere verilen eğitimden söz edelim.

Report this page